Länge sen nu och mkt har hänt men jag lever.........

Ja, som rubriken säger har det hänt mkt men jag kever skolan har börjat jag har börjat 7:an och det är rättt ok.
 Lina har lämmat mig!
Jag hoppat lite nya hästar och jag har mkt på gång. Nästa helg ska jag och Jojje till insjön och tävla i insjön. Det ska bli kul jag är i insjön just nu vilket betyder att jag är hos farmor. Jag är har med pappa och Elin vi kom i går jag har inte gjort så mkt sen jag kommit hit. Jag har varit med Nova deras nya katt. I går var jag hos Jojje det gick super drimma lite dressyr på banan. Var själv i stallet vilket jag inte varit så mkt. Jag red själv på banan och det gick jätte bra känns bra att veta att man kan rida själv att han inte blir osäker som han vart lite förut..
Jo, sen har jag ju börjat träna Frej (min nya kanin om ni inte visste det). Jo, jag har börjat träna han i hoppnig och han är verkligen jätte bra han har hoppat lite LÄTT hinder super stolt över han.
Nu ska vi snart åka in till byn efttersom det är INSJÖ:DAGEN i dag typ! :)
Loggar in senare har tänkt att jag ska börja blogga här igen! Men det är ju jag sagt rät många gånfer men vi får se :-D
/ Elsa ♥

Grattis i efterskott tjejor♥

Grattis  Frida ♥ 
 
Grattis Lollo ♥ 


Rösta på Sammi. Han är i semifinal och förkännar att bli årets dalahäst!

7. Samurai Surprice Samurai Surprice Ras: Arab/russ, 21 år Ägare: Kajsa Holm. Falun "Sammi" är en pigg och levnadsglad korsningsponny med hjärtat på rätta stället. Han har under 10 år varit en uppskattad och populär lektionshäst hos Svedens Ponnyklubb och under alla år sin nuvarande mattes mest älskade ridskolehäst. För ett drygt år sedan fick "Sammi" välförtjänt pension, och skänktes då av ägarfamiljen till sin nuvarande matte som studentpresent. 2011-08-11 09:11



rubrik?

Go morgon gick och la mig vid tolv i går. Sen vakna jag vid nio jag har ätit hoppat lite med Frej sen har jag sagt hej då till Tom, Fin, Tony, Zoey och Katha.
I dag vet jag inte vad jag ska göra till klubben och hämta transporten eftersom jag och Jojje åkte med Kajsa och Sammi hem.
Men nu ska jag iaf fiksa mina naglar för dem ser utt som jag jag vet inte vad! :)
Kramisar  ♥

Hej!

Lägret har varit najs :) Men jag berättar mer sen.. Jojje har iaf varit super duktig ♥ Jag är trött vi har folk har hemma så det är full rulle.
Jag sitter med datan coh kollar fb. Jag ska nog ta lute kort nu:)
Kram ♥

Hej! :)

Hej det gick bra när jag red Jojje eftersom han inte har gått så mkt :) Jag red kanske i en halv timme jag skttta över en lite socker bit eller Jojje hoppa över det med :)
Sen åkte jag hem vi lämna hem Moa som var med! När jag kom hem fick jag ett sms att hon inte kunde komma eftersom hon inte så bra men men ... Vi kan ju träffas någon annan dag.. Sen åkte mamma och pappa och Alma och 'tyskarna' in till stan. Då satt jag mig vid datan och hade tråk sen kom Mois igen och lämna hö. Sen stanna hon har vi har pysslat med kaninerna och stödat i kanin 'huset' :D Nu sitter Moa bredvid mig vi ska göra en blogg.. :D
Loggar in senare ;) <3
Kramis ♥

..................................................................................................

.............................................................................................................................................................................................................................

Dagen :)

Så har ser min dag ut:
* Vakna 
* Gå upp
* Sitte vid datan
* Moa kommer ge kaninerna mat
* Kanin time kanske hoppa lite med Frej
* Mamma skjusar oss till stallet
* Ta in bus ponnyn 
* Borsta
* Rida
* Borsta
*Åka hem
* Dusha
* Frida kommer
Najs dag i Elsas ögon :)
Kramiz


Tänker........

Hej sitter här vid datan... Tänker mkt och har gjort i några dagar jag tänker på *****. Tänker på livet också hur det ska bli efter skolstarten nya kompisar? Nya prblem? Nya motgånger? Nya framgånger? Hur det ska gå med ridnigen..  Tänker på kompisar :/??

Men jag ska till Jojje idag det känns som jag behöver vara hos han lite kurra in mitt ansikte i hans päls bara känna med trygg! Jag sen ska jag väl rida lite på banan eller kanske ut i skogen med Pia kanske!
Jag har nyss varit ute hos kaninerna Frej ville pussas som alltid. ;) Och Ellen vill kramas med mamma :D <3 Älskar mina bäbisar så mkt..♥

Lyssnar på:

Hej ska nog börja blogg igen!

Tja jag rubriken säger mkt jag ska försöka börja blogg!
VAd som har hänt:  
*Frej har flytta hem till mig! :)
* Ellen har fårr bebisar 6 födda sen dog det två :( 
* Tävlat lite loklat med Joppe det har gått rät bra lite stopp bara ;) ♥.
* Moas kaniner har flyttat hit, så nu har vi ett litet kanin stall Zally Jossan kanin flytta å hit men lite senare men nu ska hon flytta hem :(!
* Har varit i storstaden och i norrland :/
* Tävlat med Moas kanin Molly :D
Jag lite av det som har hänt.. Idag ska jag kanske va non.....
Sen ska Zally flytta hem! ;(
I går kom vi hem från Norrland vi stanna på HÖÖKS jag köpte en grimma och en grimskaft till Jojje sen snoddar ;) ♥ Nu ska jag väl hitta på ngt annat :P..
En sån grimma med mörk blå ;)
Kramiss

RSS 2.0